Някои стари опели със ниски степени на сгъстяване не удрят, за тс вече са се изказали колегите.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Какво се сменя след 40хил. км??
Collapse
X
-
-
Първоначално публикувано от emzo Покажи съобщениеТова хвалба ли е ?
Назад в темата се кометираха цени, ако някой му предстои смяна скоро, ето малко актуални цени:
Евро 07 - Комплект ангренаж + ролки: DAYCO 163 лв.; INA 192 лв.
Евро 07 - Водна помпа - Matelli - 70 лв.; ITN - 46.70 лв.; AIRTEX 60 лв.
АУТО ПЛЮС - ремък Gates 48 лв.; обт. ролка INA 106 лв.; пар. ролка INA 44.50 лв.
АУТО ПЛЮС - водна помпа Graf 65.30 лв.
Тех-Ко - Комплект ангренаж + ролки: INA 196.00 лв.
Тех-Ко - водна помпа Valeo - 79 лв.; имаше и Saleri, не съм сигурен за цената, но мисля, че беше колкото Valeto.
Това са цени без отстъпки.
Посъветвайте ме какви да взема, за момента съм се спрял на компект DAYCO и водна помпа Graf или Saleri.
Масло вече взех Eni e-Sint 5w40Last edited by Alexius; d.m.y г., 16:10.sigpic
Alfa 156 SW 2.4 JTD 140 hp
Comment
-
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеГледай помпата да е с метална турбина.Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
Ситуацията е следната ако водната помпа нетече сменяш ремъци ролки но ако протече цената за смяна-труда ще е като да ти сменят ремъка и няма гаранция че новата помпа ще е хубава и няма да дефектира.Незнам при твоя мотор как е но при моя дизелак не добре да се откача ремъка заради някакъв автоматичен оптегач(поне така казва майстора ми) но ако се наложи няма как.И двата вариянта си е куцо може старaта помпа да ти изкара 60 хиляди без проблеми новата може да протече и пак човъркане.Аз лично ако нетече небих я пипал така съм и в момента само комплект на DAYKO+хубав антифриз LongLife от Пежо 11.80 литара.Last edited by fakirastanly; d.m.y г., 09:35.Alfa 147 JTD 16v 140hp Distinctive
0w40 Shell Helix Ultra
Comment
Comment